Представники єпархії привітали засуджених Виправної колонії №48 зі святом Пасхи

Представники єпархії привітали засуджених Виправної колонії №48 зі святом Пасхи

16 квітня 2017 року, в день Світлого Христового Воскресіння у Львівську ВК №48 завітали з пасхальними привітаннями представники Львівської єпархії: настоятель тюремної парафії священик Володимир Каплун, соціальний працівник Олександр Бойко та в.о. голови єпархіального відділу у справах пастирської опіки пенітенціарної (тюремної) системи Оксана Костенко. Гостей зустрічали заступник начальника установи з соціально-виховної роботи підполковник внурішньої служби Хлопик Ю.О. та психолог установи Скрипець І.Б.

Після молебня та вітального слова отець Володимир освятив пасхальні кошики. Гості подбали, щоб всі присутні мали пасочки та крашанки на великодній сніданок.

Вже доброю традицією стало відвідування у дні великих християнських свят дільниці посиленого контролю установи. В цей день всі засуджені, які там утримуються, також дістали пасхальні гостинці.  

Крім того засуджені отримали Пасхальний випуск газети «Помилуй і спаси», яка видається Львівською єпархією для осіб, котрі перебувають в місцях позбавленні волі.