Вітання митрополиту Філарету з 51-річчям

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть найщиріші вітання від духовенства та вірних Львівської єпархії з нагоди Вашого 51-річчя!

Протягом цих років Ви гідно виконуєте головне завдання кожного, хто взяв на себе сміливість називатися учнем Христовим – впустити в своє життя Спасителя, довіритися Йому та стати виконавцем Його волі.

Сьогодні особливо хочеться звернутися до Вашого Високопреосвященства зі словами вдячності за молитовну підтримку, за всебічну допомогу, за те, що всі ці роки Ви твердо стоїте в вірі та трудитесь на Галицькій землі. Ви подаєте нам добрий приклад для наслідування, показуючи щире і ревне служіння Святій Православній Церкві, приклад справжнього християнина, гідного пастиря і патріота своєї Держави та Українського народу.

Дорогий Владико, щиросердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, натхнення у Вашому нелегкому служінні, невичерпних благодатних Дарів Святого Духа. Хай всі дні Вашого життя будуть сповненими активної, плідної, творчої діяльності на архіпастирському поприщі, невичерпною милістю Божою, під покровом Пресвятої Владичиці нашої Богородиці, молитвами всіх святих, що в землі Галицькій просіяли!